Rectificare cilindrică exterioară fără centre (CENTERLESS)  • Categorie: Corpuri elastice
  • Cod produs: P023


Descriere


Pietrele cu rășină sintetică sunt proiectate special pentru șlefuirea fără centre.

Avantaje:

Aceste pietre sunt confecționate cu o rășină de tip nou care asigură o rezistență mai mare la tracțiune, alungire și conferă o aderență optimă la granulele abrazive.
Pietrele au o acționare mai lină, fără zgomot, fără vibrație.
Șlefuirea cu acest tip de piatră constituie un avantaj când urmărim ca în aplicația pentru care o utilizăm să economisim timp pentru atingerea toleranțelor impuse, să avem un control al gradului de finisare Ra , Rz.

Aplicații:

Industria de rulmenți, amortizoare, tije pistoane, burghie, cilindri hidraulici, pistoane pneumatice, bolturi, bare și tuburi cromate.
Forma Geometrică:


Gama dimensională:
Pietre de antrenare


Pietre de rectificare:

La cerere se pot executa și alte dimensiuni.


Granulația

În funcție de alegerea mărimii granulelor, viteza periferica a pietrei precum și de viteza de avans a materialului influenteaza rezultatele finisajului Ra si Rz. Rezultatele reale sunt determinate în funcție de fiecare aplicație. Următorul tabel poate servi drept recomandare pentru alegerea granulatiei la pietrele utilizate la rectificarea fără centre.


Recomandări / Specificație

Produsele noastre se utilizează pe următoarele echipamente:
Bocca & Malandrone, Bryant , Cincinnati, Ebert, Giustina, Ghiringhelli, Jotes , Landis , Lidkoping, Mikrosa, Monzesi, Napomar , Nomco, Schumag, Tos.